Evelien + Jacomien

Welkom bij Fotostudio Lifetime!

Leuk dat u een kijkje neemt op onze website.
Voor het maken van een afspraak en/ of overige vragen kunt u ons telefonisch bereiken op nr: 0575-724009 of een e-mail sturen naar: info@fotostudiolifetime.nl

Fotograferen doen we met veel plezier, enthousiasme, creativiteit en geduld.
Ook uw reportage wordt een unieke serie foto's afgestemd op uw wensen en vormt een levenslange herinnering!

Kinderfeestjes
Voor slechts Euro 79,- ontvangt u een 2 uur durende fotoshoot in onze fotostudio. Ieder kind ontvangt zijn/haar mooiste foto (13x18cm).
Verkleedkleding en make-up zijn volop aanwezig. De kinderen worden voorzien van een drankje en een versnapering. Aantal kinderen: max. 8/ Leeftijd: vanaf 7 jaar.

Studioreportages
In overleg met de fotografe worden mogelijkheden bekeken en besproken en wordt de fotoreportage afgestemd op uw wensen. Bijna alles is mogelijk!
Van tradionele tot kunstzinnige fotografie. Van strakke detailfoto's tot foto's met attributen enz., enz.
Voel je vooral thuis in de studio; dit is voor ons de ideale situatie om juist die karakteristieke kenmerken van ieder vast te kunnen leggen.

Fotografie op scholen en kinderdagverblijven
Momenteel fotograferen wij jaarlijks een aantal basisscholen, kinderdagverblijven en peuterspeelgroep in en rondom Brummen. Ook hier is het mogelijk om de fotopakketten af te stemmen op uw wensen. Er kan gekozen worden voor een basispakket met een enkele portretfoto of uitgebreidere pakketten met meerdere foto's zowel in kleur en zwart-wit afdrukken.

Tot ziens in de fotostudio.